Погребение

Комплексно погребение – 450.00 лв.

Ковчег /обикновен/ Траурни лентички 10бр.
Транспорт /от дома – хл. камера – гробищен парк/ Некролози 10 бр.
Хладилна камера /24 часа/ Катафалка
Изкопаване на гроб  нов/стар Погача /20 човека/
Кръст Жито 1 кг.
Издаване на смъртен акт Комплект прибори /20 човека/
Оформяне на документи

за цените на другите услуги по погребение виж тук

Раздялата с близък е най-тежкия етап с който трябва да се справи всеки от нас. Екипът на погребална агенция Акропол разбираме, че в скръбта е още по-тежко, ако се налага опечалените да организират погребение.

Траурна агенция Акропол е в помощ в скръбния момент организирайки погребение – издаване на смъртен акт, оформяне на документи, осигуряване на катафалка, подготвяне на гробно място и др.

Всяко погребение е едно много трудно време за семейството и приятелите.

Не само, че членовете на семейството са принудени да се справят със загубата на близкия, но те също така се оказват обременени с уведомяване на близки и приятели на починалия за скръбната вест, притиснати с организация и планиране на погребение, за да почетат живота и делата на починалия. Погребение се прави в знак на любов от страна на семейството и приятелите, на изгубилите любим човек.

Първата стъпка в планирането на погребение е да се свържете с погребална агенция

Погребалната агенция разполага с погребални агенти и експерти по въпросите свързани с нужната документация и погребална церемония.

Независимо от болката по загубения близък е нужно да изберете какъв вид погребение искате, да изберете от наличните ковчег или урна, да вземете решение за паметни слова и подреждане на цветята и да изберете време по което да се извърши церемонията.

Цената е фактор, който е важно да вземете под внимание при планирането на погребение. Най-важното е да НЕ СЕ притеснявате за разходите – ако не можете да си позволите погребението, което желаете за загубения близък – просто планирайте по-обикновено погребение, защото в крайна сметка най-важното е да покажете любовта си, отдадете почит на починалия и да се сбогувате.

При организирането на погребение избора на правилната музика за погребалната церемония е много важно. Музиката трябва да означава нещо за семейството или да значи нещо за починалия. Например, ако починалият е бил много духовен, религиозен химн е подходящ. Или, ако починалият е бил в армията, военна песен, за да напомня на всички негови заслуги би била подходяща.

Не се притеснявайте да изразите чувствата си за починалия открито. През това стресиращо, мъчно време, никога не се срамувайте да помолите за помощ или да останете насаме за няколко минути. Помислете за това, че починалият не би искал да живеете в тъга и продължете живота си.